Modulul A: decolari si aterizari, controlul parapantei la sol si in zbor 

Locatia cursului: Brasov

Durata 10 zile

Cursul poate fi organizat în săptămâni distincte sau doar in weekend.

Modulul Incepator insista asupra zborurile de joasa inaltime si de scurta durata pentru a construi incet experienta si incredere de sine, veti invata importanta controlului la sol si in zbor a parapantei, acesta fiind aspectul cel mai mai dificil de invatat dar de asemenea si cel mai valoros pentru incepatori.

  • Veti invata care este echipamentul de zbor, procedurile de echipare, notiunile despre parapanta, meteorologie, aerodinamica, cazurile speciale de coborare rapida si rezolvarea incidentelor de zbor, precum si notiuni de performante umane.
  • Veti invata gonflaje si alergari usoare cu parapanta gonflata, zboruri deal vale la inaltime mica, zboruri deal-vale cu o diferenta de nivel de minim 50-100 m, tehnici de coborare, zboruri de inaltime medie (max 250m altitudine), zboruri cu castig de inaltime (in dinamica pantei), 1 zbor de inaltime (min 600m altitudine).

30 de zboruri de joasa inaltime (50 - 250m) si 25 de ore de Teorie

Pretul acestui modul este de 60 euro/zi, se achita  10 zile de curs,  Daca se detine echipament personal pentru efectuarea cursul atunci din pret se vor deduce 10 euro/zi. Chiria echipamentului este inclus pentru 10 zile. Cursurile sunt efectuate in prezenta a 2 Instructori.


Programa cursului este conform standardelor internationale SafeParapro 2, inscrieri se pot face pe toata durata a anului.

Inscrie-te pana pe data de 1 Martie si Beneficiezi de 15% reducere