Modulul B (Zborul  de Inaltime si de Durata - Termic)  – poate fi parcurs in cursul saptamanii sau în module de câte 2 zile – perioadă de weekend.

Locatia: Brasov

Durata: 20 zile

Cursul de zbor Paramania Avansat pregătește elevi piloti de parapanta care au parcurs modulul incepator pentru zborul activ, zborurile de altitudine mare (minim 600-1000m) de durata mai mare si castig de inaltime in conditii de siguranta deplina, si de a le deschide noi orizonturi cu privire la zborul cu parapanta. Prin acest curs avansat cursantii piloti devin treptat independenti.

Vei parcurge:

  • Micrometeorologie locului de zbor,

  • Viraje 90’ – 180’ si 360

  • Controlul avansat a parapantei, veti fi capabil sa stapaniti foarte bine tehnicile de redresare si redeschidere a parapantei. Simulari de Incidente (Asimetrice, Frontale, Urechi Mari)

  • Reguli in zbor

  • Castig de Inaltime prin exploatarea curentului ascendent - Termic

  • Aterizare de precizie

  • Zbor in turbulente mici, pe vant relativ mai tare

  • Veti efectua zboruri din diferite locatii cu diferite conditii de zbor pentru a dobandi cat mai multa experienta.

La finalizarea pregatirii practice veti avea experienta de zbor de minim 60-80 zboruri din minim 5 locuri diferite in total 15 ore de zbor. Zboruri cu castig de inaltime si zboruri in dinamica (patrulare la panta).

La finalizarea cursurilor de zbor veti sustine un examen atat teoretic cat si practic prin care veti obtine Licentei de Pilot Parapanta eliberata de Asociatia de Zbor Liber din Romania, cu recunoastere internationala.

Pretul acestui modul este de 30 euro/zi, cu echipament personal, se achita primele 20 zile de curs. Daca sunt necesare mai multe zile de instruire atunci nu se percep costuri suplimentare. Cursurile sunt efectuate in prezenta a 2 Instructori.

Programa cursului este conform standardelor internationale SafeParapro 4: Minim 60 zboruri - 15 ore in Aer si 25 ore de teorie.

     Inscrie-te pana pe data de 1 Martie si Beneficiezi de 15% reducere