Indiferent de anotimp sau de cate grade sunt afară, noi zburatacim in Brasov!  


Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul și este considerat zbor de instruire - prezentare în dubla comanda.

Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara, trebuie doar sa urmati instructiunile pilotului dumneavoastra. Greutatea maxima admisa este de 95kg, din motive de siguranta zborului - constitutia atletica este obligatorie.


Cum functioneaza?

Decolarea se face doar printr-o usoara alergare, urmarind instructiunile pilotului.

Peste doar cativa pasi, parapanta se va inalta usor (nu exista senzatia de salt in gol, ca la parasuta). Urmeaza apoi zborul, pasagerul sta comod si relaxat admirand peisaje uimitoare, cu mainile libere, putand sa faca fotografii sau sa filmeze. Pentru cei curiosi, seleta (scaunul) parapantei este foarte confortabila, spre deosebire de un ham obisnuit.

Aterizarea va fi la fel de usoara ca si decolarea, este nevoie iarasi de o alergare usoara, de cativa metri.

Pentru siguranta dumneavoastra trebuie sa purtati bocanci si o geaca de vant!

Zborurile tandem (instruire în dubla comanda) se efectueaza in fiecare zi de pe Vf. Bunloc - Brasov (1200m) in functie de conditiile meteo.

Locul de intalnire este in parcarea Telescaunului Bunloc (Strada Bunloc nr 185) sau la casa de bilete, la fel si Aterizarea.

Plata se efectueaza la fata locului dupa zbor sau online in avans

Zborul Clasic:

Este cel mai popular zbor in tandem pe care vi-l recomandam pentru a incerca pentru prima data zborul cu parapanta.

Oferta de Pret:  

350 Lei cu decolare de pe Vf Bunloc Brasov (1200m), durata aproximativa 7-12 minute, taxa de filmare si poze inclusa in pret.

si       

500 Lei de pe Vf Postavaru - Poiana Brasov (1800m), durata aproximativ: 10-15 minute, taxa de filmare si poze inclusa in pret.


Zborul Silver- Durata:


In zilele insorite, cu ajutorul curentilor ascendenti se poate zbura la altitudinea de 1200m, 2500m, aproximativ pana la baza norului de unde se poate savura libertatea, senzatia nedescrisa oferita de zborul cu parapanta. Greutate maxima 80kg.

Vara din  Bunloc - Brasov, Pret: 500 Lei (taxa filmare, poze inclusa), durata aproximativ 20 minute,

Toamna din Poiana Brasov, Pret: 650 lei (taxa filmare, poze inclusa), durata aproximativa 30 minute.


Pachet Grupuri: 

Traieste senzatia zborului alaturi de prietenii tai, pentru grupuri de minim 5 se acorda 10 % Discount. 

Durata (aproximativa) zborului poate varia in functie de conditiile meteo, ora la care este efectuat pe timpul zilei, curenti ascendenti, directia si intenstitatea vantului, greutatea pasagerului, manevre de pilotare.

Pilotii nostri au camere montate pe un dispozitiv special, care permit fortografierea dumneavoastra si a pilotului pe parcursul zborului,  dar si fotografierea/ filmarea panoramica a minunatelor privelisti pe care le veti intalni, toate la o calitate exceptionala (format HD). 

Pentru programari si inscrieri ne puteti contacta pe telefon: 0723-920453 sau pe email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

In momentul rezervarii pe mail va rugam se ne transmiteti si un nr de telefon pentru contact. 

Sezonul de Vara - Varful Bunloc Brasov 

Sezonul de iarna Varful Postavarul 1800m