Cadouri inedite

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou inedit pentru cineva pasionat de aventură, un voucher cadou pentru un zbor cu parapanta poate fi exact ceea ce cauți.

Zborul cu parapanta este o experiență unică, care oferă senzații puternice de libertate și adrenalină. Este o modalitate minunată de a admira frumusețea naturii și de a experimenta o perspectivă diferită asupra lumii de jos. Cu un voucher cadou pentru un zbor cu parapanta, destinatarul va avea ocazia să-și îndeplinească visul de a zbura prin aer.

Echipa noastră de instructori experimentați te va ghida și îți va oferi instrucțiuni clare despre cum să zbori în siguranță și confort. La Paramania, ne asigurăm întotdeauna că clienții noștri se simt în siguranță și își pot bucura aventura din plin.

Experiente si
senzatii unice.

Vrei o experiență unică și senzaționale? Zborul cu parapanta este exact ceea ce trebuie să încerci! Imaginează-ți cum te înalți în aer, simțind adierea vântului și libertatea absolută, în timp ce ai sub picioare un peisaj incredibil de frumos și spectaculos. Este o experiență care îți va rămâne întipărită în memorie pentru totdeauna, iar senzația de a zbura ca o pasăre este absolut incredibilă!

*

Asigură-te că îndeplinești cerințele minime

Zborul cu parapanta nu necesită abilități speciale de pilotaj, dar trebuie să fii în stare bună de sănătate și să ai o stare fizică corespunzătoare. Să fii echipat cu bocanci pentru munte si in functie de vreme haine corespunzatoare.

Cos de cumpărături

Autentificare

Nu ai inca un cont?

Facebook Instagram Youtube TikTok
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Start typing to see products you are looking for.
0 articol Coș
Contul meu

-10%

reducere la primul zbor

Vom folosi datele conform Politicii de confidentialitate