Cursuri parapanta in Brasov

Pentru a putea zbura cu parapanta este necesar:

Scoala de Zbor Paramania va ofera cursuri de instruire cu parapanta in Brasov. Veti avea la dispozitie programa cursurilor schematizata in 2 module.

Scoala de zbor Paramania este recunoscuta si atestata in instruirea de cursanți piloți, cursurile fiind asigurate de piloti instructori de parapanta din Romania licentiati si membri AZLR ( Asociatia de Zbor Liber din Romania) cu o bogată experienta internationala in Noua Zelanda, Himalaya (Nepal, India), Alpi(Elvetia, Italia, Austria, Franta, Slovenia, Germania), Turcia, Bulgaria, Kenya.

Modulul A Brasov – initiere, decolari si aterizari

2,400.00 lei
7 zile Practica Echipament inclus pentru 25 de zboruri, Transport 4x4 - pentru urcarea pe dealurile de practica. valabil 6 luni

Modulul B Brasov – durata si castig de inaltime

4,508.00 lei
23 zile Practica Posibilitate plata in rate Zilele de instruire nu sunt consecutive, cat permite conditia meteo, 2-3 zile pe saptamana

Curs Parapanta in dubla Comanda – Curs Tandem cu Parapanta Brasov

Curs Zbor Termic Curs Zbor de distanta 20 - 40 km Optiuni Extra: Pachet A. Manevre Pachet B. Notiunii teoretice

Gustare de zbor

600.00 lei
Daca doriti sa continuati cursul complet de parapanta pentru a dobandi licenta de zbor,  Gustarea de o zi va fi considerata avans pentru continuarea cursului.

Vrei doar sa vezi cum e? Gustarea de zbor este o sesiune practica de o zi.

1.

Locul de zbor

Veti fi preluat de un pilot instructor si dus la una dintre locatiile de zbor, unde veti fi introdus in aceata lume minunata a zborului

2.

Notiuni de baza

Prin acest curs test cu parapanta veti invata cateva notiuni teoretice si practice de baza in zborul cu parapanta.

3.

Vei zbura singur

Pana la sfarsitul zilei veti avea cel putin 2,3 zboruri facute singur de la aproximativ 50m, asistate de instructor prin statie radio.

4.

50 m inaltime

Pe urma in functie de progresul dvs si capacitatile fizice, si bineinteles de starea vremii, se va mari treptat inaltime de la care veti decola. Pana la sfarsitul sesiunii veti avea cel putin 2,3 zboruri facute singur de la aproximativ 50m, asistate de instructor prin statie radio.

Cursuri Parapanta - Zboara in siguranta cu Paramania

Cursurile Paramania cuprind:

Partea teoretica online si in sala de curs:

are o durata de 50 ore si cuprinde notiuni de legislatie aeronautica si reglementari, cunoasterea parapantei, performante de zbor si planificarea zborului, performante umane, meteorolgie, navigatie, proceduri operationale, principii de zbor, manevre avansate de zbor.

Pregatirea practica consta in:

Pregatirea echipamentului, gonflaje – controlul aripii la sol, zboruri deal-vale de mica inaltime (max 250 m altitudine), decolari si aterizari, zboruri de dinamica (patrulare in fata pantei pe un vant cu viteza relativ mare), zboruri cu castig de inaltime (max 1000m altitudine), manevre de coborare (urechi, urechi + accelerator), cazuri speciale (inchideri ale voalurii)

Echipamentul pentru 6 zile si manualele sunt incluse in curs!

Experienta de zbor la finalizarea pregatirii practice pentru fiecare cursant:

       – minim 110 zboruri din locuri diferite in total 15 ore de zbor.

      – minim 5 zboruri cu castig de inaltime si zboruri in dinamica in total 2 ore.

Fiecare cursant va efectua minim 2 zboruri in tandem (inclusa in pret) (parapanta cu 2 locuri) ca si pasager pentru o dobandire mai usoara a cunostintelor.

Rudele de grad I au 20% reducere la zborul tandem. (Luni – Vineri)

Toate zborurile sunt supravegheate cu aparate radio. Folosim casti de protectie, parasuta de salvare, selete cu protectie, parapante de scoala verificate pentru nivelul incepator. 

La finalizarea cursurilor de zbor veti sustine un examen atat teoretic cat si practic prin care veti obtine Licenta de Pilot Parapanta eliberata de Asociatia de Zbor Liber din Romania, cu recunoastere internationala. 

Dupa ce ati intrat in posesia licentei de zbor, puteti incepe sa zburati oriunde in lume independent, fara a mai fi nevoie sa fiti supravegheat de un instructor.

Cursuri Parapanta - Zboara in siguranta cu Paramania

Cursuri Parapanta - Zboara in siguranta cu Paramania

Cursurile de zbor cu parapanta sunt o experiență unică și memorabilă pentru oricine dorește să încerce ceva nou și aventuros. Indiferent dacă ești în căutarea unei senzații puternice de adrenalină sau pur și simplu dorești să te distrezi și să experimentezi libertatea de a zbura, un curs de parapantă este o alegere excelentă pentru tine.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci un curs de zbor cu parapanta:

  1. Adrenalina și emoția de a zbura – Zborul cu parapanta este o experiență uimitoare, care îți va oferi senzații unice și emoții puternice. Vei avea posibilitatea să zbori peste munți și văi, să simți vântul în păr și să experimentezi un sentiment de libertate care nu poate fi descris în cuvinte.

  2. Învățarea abilităților de zbor – În timpul unui curs de parapanta, vei învăța abilități esențiale de zbor, cum ar fi cum să pornești zborul, cum să controlezi direcția și viteza și cum să aterizezi în siguranță. Aceste abilități nu numai că te vor ajuta să zbori mai bine, dar te vor ajuta și să înțelegi mai bine sportul și să fii mai pregătit pentru orice situație.

  3. Prietenii noi și comunitatea – Zborul cu parapanta este o comunitate plină de oameni pasionați și aventuroși. În timpul cursului, vei întâlni oameni noi și vei avea oportunitatea de a lega prietenii cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Acești oameni pot deveni ulterior parteneri de zbor, astfel încât să puteți zbura împreună și să vă bucurați de frumusețea naturii împreună.

  4. Povești și amintiri de neuitat – Zborul cu parapanta este o experiență pe care o vei aminti întotdeauna. Fie că este vorba despre primul zbor, primul zbor solo sau despre cel mai lung zbor pe care l-ai făcut, vei avea multe povești interesante și amintiri de neuitat pentru a împărtăși cu prietenii și familia.

Club afiliat la federatia aeronatica romana FAR

Pilotii nostri sunt membri AZLR

Cos de cumpărături

Autentificare

Nu ai inca un cont?

Iti plac senzatiile tari? Inscrie-te la newsletter si primesti 10% reducere la primul zbor

Vom folosi datele conform Politicii de confidentialitate

Facebook Twitter Instagram Youtube
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Start typing to see products you are looking for.
0 Coș
Contul meu