Experienta ta
unică.

Descoperă lumea de sus și lasă-ți inima să zboare liber cu zborul cu parapanta!

Centrul de parapanta PARAMANIA

Zboara cu noi in Brasov si Poiana Brasov !

Experiente si
senzatii unice.

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice și senzaționale, zborul cu parapanta este exact ceea ce trebuie să încerci! Imaginează-ți cum te înalți în aer, simțind adierea vântului și libertatea absolută, în timp ce ai sub picioare un peisaj incredibil de frumos și spectaculos. Este o experiență care îți va rămâne întipărită în memorie pentru totdeauna, iar senzația de a zbura ca o pasăre este absolut incredibilă!

1.

Asigură-te că îndeplinești cerințele minime

Zborul cu parapanta nu necesită abilități speciale de pilotaj, dar trebuie să fii în stare bună de sănătate și să ai o stare fizică corespunzătoare. Să fii echipat cu bocanci pentru munte si in functie de vreme haine corespunzatoare.

2.

Rezervă-ți locul

În primul rând, trebuie să ne contactezi și să îți rezervi locul la o dată și o oră care să îți convină. În general, zborurile cu parapanta depind foarte mult de vreme și condițiile meteorologice, deci trebuie să fim siguri că programul tău poate fi ajustat în consecință.

3.

Primirea instrucțiunilor

Înainte de zbor, vei primi instrucțiuni detaliate de la pilotul nostru, care te va ajuta să înțelegi procedurile de siguranță și să te simți confortabil în timpul zborului. În plus, vei fi echipat cu echipamentul necesar, inclusiv cască și ham de siguranță.

4.

Zborul propriu-zis:

După ce vei fi echipat și instruit, va începe aventura! Vei fi legat în tandem cu pilotul nostru și veți decola împreună. Vei fi uimit de peisajul impresionant de sub tine și de senzația de libertate pe care o vei experimenta în timpul zborului. La sfârșitul zborului, vei ateriza în siguranță și vei fi pregătit să împărtășești cu alții povestea ta extraordinară de zbor cu parapanta.

De ce sa zbori cu noi?

Ai visat vreodata ca zbori? In viata ramanem cu amintirile, de ce sa nu le facem cat mai frumoase si spectaculoase? 

echipa

Echipa de experți:

La Paramania, vei fi ghidat de o echipă de experți calificați și cu 20 de ani experiență în zborul cu parapanta.

casca icon

Echipamente de înaltă calitate:

Ne asigurăm că toate echipamentele de zbor cu parapanta sunt de înaltă calitate și în condiții excelente, astfel încât să te poți bucura de o experiență plină de siguranță și confort.

locatie icon

Locația excelentă:

Paramania se află într-o locație excelentă pentru zborul cu parapanta, cu terenuri de zbor adecvate și vederi spectaculoase asupra peisajului din împrejurimi.

voucher cadou

Voucher cadou pentru o experiență inedită:

Paramania oferă vouchere cadou pentru zborul cu parapanta, ceea ce înseamnă că poți oferi un cadou cu adevărat inedit și de neuitat celor dragi. Această experiență unică va rămâne cu siguranță în amintirile celui care o primește pentru mult timp.

Articole

Sunteti curios sa aflati despre lumea parapantistilor?